Cédric : Kanepedeki Parazit

İlk olarak çizgi filmiyle tanıyıp çok çok sevdiğimiz ve hatta adeta aileden biri saydığımız Cédric’in çizgi romandan uyarlandığını ve bu çizgi romanların da dilimize çevrilip yayımlanmaya başlandığını öğrendiğimde inanılmaz derecede mutlu oldum. -Cédric’i tanıyıp da böylesine süper bir habere kim mutlu olmaz ki!-
Cédric’in ilk çıkan kitaplarından sonra Alfa Yayınları okurları bekletmeyerek seri halinde diğer kitaplarını da yayımlamaya başladı. Şimdiye kadar 12 kitabı yayımlandı ve her bir kitabı kısa bölümlerden oluşuyor. “Kanepedeki Parazit” adlı bu kitapta ise tam 17 tane kısa çizgi hikaye yer alıyor.
Cauvin & Laudec iklisine ait Cédric’in çizgili maceralarını okumak çok keyifli!
Chen, dedesi, annesi ve babası ile evde ve arkadaş çevresinde yaşadığı günlük muzip maceralarıyla Cédric’i özleyenler ve tanımak isteyenler için çizgi romanları harika bir fırsat. Evde aylak aylak keyif yaptığınız bir gün Cédric’in çizgi romanlarına bir şans verin derim ;)

7’den 70’e herkesin sevgilisi Cédric, birbirinden tatlı ve eğlenceli maceralarıyla karşımızda!
Toplam 30 kitaptan oluşan dizinin tamamı Alfa Yayınlarında!
Belçikalı karikatürist Raoul Cauvin tarafından yazılmış ve Laudec tarafından resmedilmiş serinin ilk dokuz kitabı raflarda yerlerini aldı!
“8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel.”

  • Cédric #9 Kanepedeki Parazit
    Özgün Adı: cédric parasite sur canapé
    Yazar: Cauvin
    Çizer: Laudec
    Çevirmen: Zeynep Mertoğlu
    Sayfa Sayısı: 48
    Yayınevi: Alfa Yayınları

 

Yorum bırakın